marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateRomânia va fi reprezentată la cel mai mare concurs de talente din...

România va fi reprezentată la cel mai mare concurs de talente din lume World Championships of Performing Arts – WCOPA

România va fi reprezentată la cel mai mare concurs de talente din lume

În perioada 28 Iulie – 6 August, în Statele Unite ale Americii la Garden Grove, Anaheim, România va fi reprezentată de o echipă alcătuită din copii talentați, cu veleități artistice, la cel mai mare concurs de talente din lume World Championships of Performing Arts – WCOPA 2023.

Marele eveniment se va desfășura pe o durată de 10 zile, la care vor participa 70 de țări din întreaga lume și între 2500 – 3000 participanți.

Copiii din echipa României (Ioan Valeriu Nae, Andreea Gherghiceanu, Sofia Alessia Șutru, Mihai Adrian Chirilă, Alexandra Maria Berindei, Alessia Ioana Pavelescu, Maria Caterina Imperiale Dei Principi di Francavilla, Andra Mihalcea, Nicole Bucevschi, Alexandra Mazăre, Andreas Adan Micu, Dalia Maria Florescu și Ariana Raisa Andra Dinu) vor beneficia de un masterclass de 9 ore cu cei mai mari producători de la Hollywood și Los Angeles.

Burse în valoare de 700.000 dolari

Tinerele talente vor participa la diferite secțiuni: voce, instrument, dans, modeling, organizatorii WCOPA acordând anul acesta burse în valoare de 700.000 dolari.

Echipa României s-a pregătit intens pentru această competiție și speră să cucerească inimile americanilor cu un dans tradițional românesc pe care îl vor performa la ceremonia oficială de deschidere.

Pregătirea întregii echipe este asigurată de directorul național Iolanda Deca, iar momentele artistice sunt realizate sub coordonarea coregrafei Paula Mitru Niculae.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII