luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBusinessRomânca Romina Gingașu se iubește cu Piero Ferrari, patronul Ferrari

Românca Romina Gingașu se iubește cu Piero Ferrari, patronul Ferrari

Românca Romina Gingașu (31 de ani) este soția lui Piero Ferrari (77 de ani), patronul prestigioasei companii cu același nume, iar cei doi au fost împreună la prima cursă de Formula 1 din acest sezon, care a avut loc în Bahrain, potrivit Adevărul.

Romina, originară din Călărași, a povestit cum l-a cunoscut cu Piero Ferrari și ce a făcut-o să înceapă o relație cu el, în ciuda diferenței de vârstă de 46 de ani.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier (n.r. companie care vinde avioane private). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a declarat Romina.

O familie normală, atentă la cheltuieli

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie H&M. Deci, noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a povestit Romina Gingașu.

Țiriac, singurul care își permite un Bombardier

Romina Gingașu a fost întrebată dacă i-a vândut vreun avion privat Bombardier unui român, iar răspunsul a venit imediat: „Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal…”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII