luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsRoger Federer este în România! Motivul pentru care elvețianul a venit în...

Roger Federer este în România! Motivul pentru care elvețianul a venit în secret la București

Roger Federer, în România!

Roger Federer, marele tenismen care s-a retras din activitate în toamna anului trecut, a făcut o vizită-fulger în România. Câștigător a 103 titluri ATP, elvețianul a venit în secret, pentru a filma o reclamă pentru Mercedes în țara noastră, potrivit Adevărul.

Unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurile este imaginea producătorului german de mașini. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care Federer a ajuns în România, după cum a dezvăluit Fanatik.

Marele Federer ar fi venit ieri incognito, în mare secret. Filmează o reclamă pentru Mercedes aici în România. Nu are treabă cu Țiriac, nu a venit la invitația lui Țiriac, a venit la invitația lui Mercedes. Nu l-a adus Ion Țiriac, dar poate că se vor întâlni. Ei nu sunt mari prieteni”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

A pozat alături de Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră a postat o imagine cu el în aeroportul Otopeni. „A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!”, este comentariul Poliției de Frontieră la o fotografie cu marele tenismen alături de o angajată a instituției, pe aeroportul Otopeni, postată pe Facebook.

Informația a fost confirmată și de fostul mare tenismen român Ilie Năstase: „A venit Roger Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat vineri Ilie Năstase.

Roger Federer colaborează de o bună perioadă de timp cu Mercedes, fiind una dintre imaginile reprezentative ale producătorului auto din Germania. Elvețianul mai are contract cu Mercedes până în 2027 și câștigă aproximativ 5 milioane de euro anual pentru colaborarea cu compania nemțească.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII