luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsReghe, cu ochii în lacrimi în podcastul lui Măruță: „Sufăr și mă...

Reghe, cu ochii în lacrimi în podcastul lui Măruță: „Sufăr și mă doare”

Laurențiu Reghecampf a vorbit, printre altele, în podcastul lui Măruță, despre relația pe care o are în prezent cu fiul său cel mic, Laurențiu Jr, alintat Bebe, după întreg scandalul divorțului dintre el și Anamaria Prodan.

La un moment dat, tot vorbind despre familie și copii și atingând, astfel, și subiectul cu fiul său Bebeto, Reghe s-a emoționat. Cel care a observat acest lucru a fost chiar Cătălin Măruță, gazda podcastului.

Laurențiu Reghecampf, emoționat când vorbește de fiul lui, Bebe

Când ai vorbit de Bebe ți s-au umezit ochii și în general când vorbești de el te simt emoționat”, i-a spus Cătălin Măruță antrenorului. „Da, pentru că sufăr și mă doare. Pentru că nu vreau ca el să citească declarațiile și tot ce se scrie (despre subiectul divorțului n.r). Stă mereu cu tableta în mână. Eu știu că el suferă.

Anamaria face lucruri care o să îi dăuneze lui Bebe, pentru că eu sunt tatăl lui până la urmă. Ce ar fi să spun și eu acum lucruri pe care le făcea ea? Că știu lucruri, după 15 ani de relație… (..) Anamaria are talentul de a manipula lumea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Se pare că aducerea în discuție a fiului său reprezintă un subiect sensibil, mai ales după ce antrenorul a dezvăluit că relația cu Bebe s-a mai răcit în urma întregului scandal. Totuși, Reghe a explicat că el a mers să își viziteze fiul la antrenamente și că au în continuare o legătură strânsă, după ce Anamaria Prodan a declarat că antrenorul și-ar fi neglijat băiatul după ce a început relația cu Corina Caciuc.

Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală.

Pentru că Bebe a fost crescut de mine să își iubească mama și să îi ia mere apărarea. Eu niciodată nu i-am spus problemele mele. Dar el vrea în continuare ca eu să fiu cu mama lui și nu înțelege…Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII