vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateRamona Bădescu: „Acest COVID mi l-a furat pe tata”

Ramona Bădescu: „Acest COVID mi l-a furat pe tata”

Vestita artistă Ramona Bădescu a trecut prin clipe extrem de dureroase din cauza pierderii tatălui său. Actrița a fost devastată când a aflat că tatăl ei a fost infectat cu coronavirus.

„Acest covid mi l-a furat pe tata! Mi l-a luat cu el în noiembrie 2020 și am așa o ură pentru el, o ură enormă pentru că lumea credea că e o glumă, dar nu, nu este o glumă”, a povestit Ramona Bădescu.

Bărbatul în vârstă de 89 de ani a fost răpus de coronavirus, într-un spital din Craiova, unde era internat de aproximativ o săptămână. Vedeta suferă și din cauza faptului că nu i-a fost alături în ultimele momente, ea fiind stabilită în Italia.

Din perspectiva medicului, Prof. Dr. Carmen Dorobăț a declarat că starea de confuzie creată la debutul pandemiei a fost determinată de „greșelile începutului! S-au făcut foarte multe greșeli în a aborda această problemă, nu știam exact care este viața acestui virus, în ce condiții trăiește. În încercarea noastră nebună de a proteja, poate tonul medicilor nu a fost întotdeauna cel mai calm. Însă, după multe tragedii, am învățat să fim mai toleranți și asta înseamnă că lucrurile s-au mai așezat.

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani

Diva a născut, în vara anului 2019, în mare secret, un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Roma.

Continui să fiu ascultătoare, nu vreau să sfătuiesc pe nimeni. Eu sunt de partea respectului față de alții. Mi-am făcut vaccinul ca să-i protejez pe cei dragi, pe mama, pe fiul meu care este micuț, pe ceilalți, dar și pe mine”, a explicat Ramona Bădescu motivele pentru care a ales să se vaccineze.

La debutul pandemiei multă lume aștepta acest vaccin, iar acum mulți îl refuză. Mi se pare un nonsens, eu mi-am făcut 2 doze de AstraZeneca, chiar dacă se vorbea la început că fusese un caz de accident vascular, în Italia, determinat de acesta.

Întrebată de actriță de ce oamenii continuă să refuze dozele de vaccin, prof. dr. Carmen Dorobăț a răspuns: „Am caracterizat curentul antivaccin ca fiind intoleranță și refuzul absolut al dovezii științifice”, lămurește moderatoarea podcastului.

Ramona Bădescu: Dacă nu ne omoară covidul, ne omoară sărăcia

Pandemia a lăsat urme dureroase, iar Ramona Bădescu semnalează că „Societatea s-a dezechilibrat, s-a creat un haos, care va trebui răpus. Mulți oameni și-au pierdut locul de muncă, alții lucrează de acasă, copiii nu și-au putut continua educația într-un ritm normal. Avem nevoie de a revalorifica momentele pierdute, pentru că dacă nu ne omoară covidul, ne omoară sărăcia”, a declarat Ramona.

De asemenea, invitata a vorbit despre rolul artiștilor în contextul revenirii la normalitate: „Oamenii de artă trebuie să ajute să-i facă pe ceilalți să rezâmbească. Omul de cultură are această datorie!”, a adăugat artista.

Urmărește podcast-ul integral aici:

Podcast susținut în parteneriat cu Patrik Medical Center.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII