luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateRaluca Bădulescu are iubit la două luni de la divorțul de Florin...

Raluca Bădulescu are iubit la două luni de la divorțul de Florin Stamin. Primele declarații: „N-am regrete”

Raluca Bădulescu a anunțat că are iubit, după divorțul de Florin Stamin. Într-un interviu pentru Kanal D, vedeta a dezvăluit că are un partener, însă momentan nu vrea să îi dezvăluie identitatea și nici să facă mai multe mărturisiri despre viața ei personală.

În urmă cu două luni, la începutul lui iunie s-a aflat că Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează după 13 ani de căsnicie. Cei doi s-au despărțit în condiții amiabile, au rămas foarte buni prieteni.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu ieri.

Mai mult decât atât, ea știe tot ce i se întâmplă fostului soț. Florin Stamin și-a refăcut viața și la fel a făcut și ea, Raluca Bădulescu are acum iubit. „Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.
Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a mai declarat Raluca.

Povestea de iubire dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu povestea despre cum a fost cerută în căsătorie… în baie. Ea și Florin Stamin au făcut destul de repede cununia civilă, însă s-au căsătorit religios abia în 2016.

Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni și jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a povestit Raluca Bădulescu.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII