luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsRAED ARAFAT: Dacă o persoană a făcut ambele doze și a făcut...

RAED ARAFAT: Dacă o persoană a făcut ambele doze și a făcut și boala nu are nevoie de o a treia doză!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri seară, că o persoană care a fost vaccinată cu două doze și a trecut prin boală nu mai are nevoie de o a treia doză.

”Vaccinul nu are contraindicații la a treia doză, dar omul nu are nevoie de ea dacă este în această situație”, a spus Arafat care ne sfătuiește însă să ne facem testul de anticorpi.

Arafat recomandă însă vaccinarea cu a treia doză pentru persoanele vaccinate complet, chiar dacă testul de anticorpi arată că sunt protejați.

”Media de vaccinare pe plan mondial este de 45%. România este sub ea. Nu media europeană, media europeană este mult mai sus. Noi suntem undeva pe la 30 – 30 şi ceva la sută. Media mondială – care include Africa, Asia, toată lumea – este 45%”, a afirmat Arafat. Acesta le transmite celor care cred în teoriile conspiraţiei şi în informaţii luate de pe internet că, dacă ar fi fost probleme cu vaccinurile, acestea ar fi apărut deja.

”Peste 4 miliarde de oameni s-au vaccinat deja. Dacă aceste vaccinuri făceau atât de mult rău, se vedea deja fără discuţie. Se vede că aceste vaccinuri au limitat răspândirea şi ţările care au atins rata de vaccinare de 70 – 80% se relaxează complet şi nu mai au probleme, o consideră o răceală”, a mai afirmat Arafat.

Sursă: Hotnews.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII