vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsProfesoară din București, înjunghiată în gât de un elev, în timpul orei

Profesoară din București, înjunghiată în gât de un elev, în timpul orei

INCREDIBIL! O profesoară de limba japoneză din Capitală a fost înjunghiată de un elev chiar în timpul orelor. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, la liceul „Ion Creangă” din sectorul 4.

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția.

Incidentul a avut loc în timpul orei de japoneză. Elevul de clasa a X-a, de 16 ani, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară cu un cuțit în zona gâtului. Elevul nu e cunoscut drept copil problema sau agresiv.

Profesoara a fost dusă la Spitalul Universitar. Potrivit primelor informații, rana suferită de profesoară este superficială. Profesoara de japoneză este conștientă, cooperantă, stabilă, iar plaga superficială necesită sutură, informează Digi24.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII