marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitatePrințul Harry va participa singur la încoronarea Regelui Charles! Meghan a spus...

Prințul Harry va participa singur la încoronarea Regelui Charles! Meghan a spus NU invitației

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles, tatăl său, pe 6 mai, dar acesta nu va fi însoțit de Meghan Markle la evenimentul istoric.

Palatul Buckingham a confirmat că Prințul Harry va fi prezent la ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey din Londra, pe 6 mai, relatează OKMagazine.

Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet„, se arată în comunicat, notează People.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a dorit să fie prezent la slujbă pentru a-și susține tatăl în acest moment important din viața sa”, a declarat un prieten pentru sursa menționată mai sus.

Deși există trei zile de evenimente în jurul încoronării, inclusiv un concert la Castelul Windsor și o zi de voluntariat, nu se așteaptă ca Prințul Harry să participe la alte oficialități în afară de ceremonia de încoronare. Palatul nu a explicat nici dacă Prințul Harry se va alătura Regelui Charles, reginei Camilla și altor membri ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham după încoronare.

Meghan Markle a spus NU invitației

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, stă în California împreună cu cei doi copii ai cuplului. 6 mai este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie, care împlinește patru ani, iar ea își va petrece weekendul sărbătorind alături de el și de sora sa, Prințesa Lilibet.

Prințul Harry și Meghan s-au mutat în California după ce s-au retras din rolul lor ca membri seniori ai familiei regale în 2020. Cu toate acestea, ei au apărut împreună în Marea Britanie la funeraliile reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022.

Prințul Harry a făcut, de asemenea, o vizită surpriză în Marea Britanie luna trecută, participând la Înalta Curte din Londra pentru un caz juridic în care el și alte personalități importante, inclusiv Elton John, Elizabeth Hurley și fosta soție a lui Jude Law, Sadie Frost, dau în judecată Associated Newspapers Ltd (ANL), editorul Daily Mail, pentru colectarea ilegală de informații.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII