luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitatePrințul Charles a înnoptat la casa sa din Valea Zălanului. Ce a...

Prințul Charles a înnoptat la casa sa din Valea Zălanului. Ce a servit la cină și ce planuri are pentru următoarele zile?

După 3 ani de pauză, prințul Charles se află din nou în Transilvania, ținutul pe care deseori a declarat că îl prețuiește pentru natură și tradiții locale.

A înnoptat în casa lui din Valea Zălanului și se va bucura de pajiștile înflorite din împrejurimi timp de o săptămână, alături de câțiva prieteni.

Prințul Charles a sosit la Valea Zălanului miercuri seară, în jurul orei 20:00, tocmai bine pentru cină. A mâncat ceva ușor, cu multe crudități. Totul a fost pregătit de gospodinele care gătesc pentru casele de oaspeți din zonă și care spun că i-au pus pe masă numai produse bio.

Joi a ieșit la plimbare, să admire florile de mai, pe care le îndrăgește atât de mult. Este însoțit de câțiva prieteni, printre care și contele Kalnoky.

În zilele urmatoare va ajunge și la Viscri și la Micloșoara

Sunt 3 ani de când prințul nu a mai venit în România, din cauza pandemiei. Însă în acest timp ne-a trimis mesaje de prietenie, în care ne-a și îndemnat să dezvoltăm turismul. De altfel, casa Alteței sale este la dispoziția turiștilor când prințul nu se află aici. Are 7 camere dotate cu baie proprie; prețul pentru una mai mică este de 114 euro pe noapte și 124 de euro pentru cele mari, printre care și cea a prințului.

Miercuri, moștenitorul coroanei britanice a fost primit de președintele Klaus Iohannis și de Majestatea Sa, Margareta, custodele Coroanei Regale a României. A avut o întrevedere și cu șeful guvernului și a vizitat centrul de refugiați de la Romexpo.

Sursă: ȘtirileProTV.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII