vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăArtăPrimul model cu sindromul Down care apare într-o campanie Victoria's Secret

Primul model cu sindromul Down care apare într-o campanie Victoria’s Secret

O tânără de 25 de ani din Puerto Rico face istorie în lumea modei. Ea a devenit primul model născut cu sindromul Down care apare într-o campanie de promovare a colecţiilor semnate de casa de modă Victoria’s Secret.

Potrivit revistei People, Sofía Jirau a anunţat colaborarea ei cu Victoria’s Secret spunând că este „un vis devenit realitate„. „În sfârşit pot să-mi spun secretul: sunt primul model cu sindromul Down care lucrează cu Victoria’s Secret„.

Sofía este una dintre tinerele care promovează campania intitulată „Love Cloud”.

Tânăra Sofía Jirau şi-a lansat, totodată, propria campanie în limba spaniolă numită „Fără limite”, pentru a demonstra capacitatea persoanelor cu sindrom Down de a-şi atinge obiectivele, în ciuda stării lor.

Jirau a început ca model în 2019 și și-a făcut debutul la Săptămâna modei de la New York pe 10 februarie 2020. De atunci, a modelat pentru companii și reviste, inclusiv pentru Walgreen’s Puerto Rico, Vogue Mexico, People en Español și Alavett – marca de îmbrăcăminte și design interior deținută de Jirau.

Sofia a pozat alături de alte 17 femei în campania Victoria’s Secret Love Cloud Collection, care a fost creată în mod intenționat pentru a evidenția diversitatea și incluziunea.

Sindromul Down apare atunci când o persoană se naşte cu un cromozom suplimentar, care are ca rezultat modificări ale modului în care se dezvoltă corpul şi creierul.

Sursă: Foxbusiness.com

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII