marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitatePrima Doamnă a Ucrainei, pe coperta revistei „Vogue“

Prima Doamnă a Ucrainei, pe coperta revistei „Vogue“

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a devenit un simbol al luptei lumii moderne, alegând să nu-și părăsească țara și soțul, în vreme de război. Cu siguranță acesta a fost motivul principal pentru care cei de la „Vogue“ au ales să o aibă pe copertă pe prima doamnă a Ucrainei.

În fotografii, Olena Zelenska pozează printre arme, fiind imaginea femeii puternice din spatele bărbatului care luptă pentru libertatea țării lor.

Cu acest prilej, Zelenska și soțul său pe care multă lume îl consideră eroul modern al zilelor noastre au vorbit despre viața pe timp de război, despre căsnicia lor, dar și despre cum văd ei viitorul Ucrainei.

Să fii pe coperta Vogue este o mare onoare și visul multor oameni de succes și merituoși din întreaga lume. Singurul lucru pe care le doresc tuturor este să nu fie din cauza războiului în țările lor“, spune Olena Zelenska despre fotografiile realizate de celebra Annie Leibovitz pentru coperta revistei mai sus menționate.

Prima doamnă a vorbit, de asemenea, despre munca ei de a ajuta compatrioţii din Ucraina şi din străinătate şi despre Programul Naţional de Sănătate Mintală şi Sprijin Psihosocial, care are rolul de a reface psihicul celor care au suferit din cauza acţiunilor inumane ale invadatorilor.

Olena Zelenska, născută Kiyashko, a absolvit Facultatea de Arhitectură și a devenit apoi scenarist; și-a cunoscut viitorul soț în timpul facultății. Cei doi s-au căsătorit, după opt ani de relație.

Până să devină prima doamnă, Olena era o prezență discretă și rareori ieșea în lume, nu acorda interviuri și nici n-o atrăgea viața mondenă.

Sursă: Alistmagazine.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII