sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitatePREMIILE OSCAR 2022: Care sunt cele zece pelicule nominalizate la categoria „Cel...

PREMIILE OSCAR 2022: Care sunt cele zece pelicule nominalizate la categoria „Cel mai bun film“ şi unde le poţi vedea?

Cele zece producţii care se luptă pentru Oscarul pentru cel mai bun film sunt “Belfast”, “CODA”, “Don’t Look Up”, “Drive My Car”, “Dune”, “King Richard”, “Licorice Pizza”, “Nightmare Alley”, “The Power of the Dog” şi “West Side Story”. Ceremonia premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre şi Highland Center din Hollywood şi va fi transmisă în direct de postul ABC, în peste 200 de ţări.

Gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc luni dimineaţă, începând cu ora 3.00 (ora României) şi va putea fi urmărită, în ţara noastră, doar online, pe www.voyo.ro.

Belfast – o capodoperă semi-autobiografică care spune povestea unui puşti care se joacă folosind o sabie de lemn, în vreme ce pe străzile din Belfast se dă un război adevărat între catolici şi protestanţi. Film disponibil pe Amazon Prime

CODA – Child of Deaf Adults (Copilul unor Adulți Surzi) este despre o fată care îşi ajută părinţii cu deficienţe de auz. Film disponibil pe Apple TV.

Don’t Look Up – Leonardo di Caprio şi Jennifer Lawrence sunt doi astronomi care încearcă să avertizeze pe toată lumea că Pământul urmează să fie lovit de o cometă. Film disponibil pe Netflix.

Drive My Car – Adaptare după un roman scris de Haruki Murakami, în care un văduv traumatizat regizează Unchiul Vania, capodopera lui Cehov. Film disponibil pe HBO Max.

Dune – ecranizarea celebrei serii literare a lui Frank Herbert. Film disponibil pe Amazon Prime, Apple TV, HBO Max.

King Richard – Will Smith îl joacă pe Richard Williams, tatăl celebrelor jucătoare de tenis Serena şi Venus. Film disponibil pe HBO Max, Amazon Prime.

Licorice Pizza – Povestea Alanei Kane şi a lui Gary Valentine descoperind prima iubire în Valea San Fernando, 1973. Va fi disponibil pe Amazon Prime.

Nightmare Alley – Bradley Cooper îl joacă pe înşelătorul Stan Carlisle, un tânăr ambiţios, capabil de orice pentru a-şi atinge scopurile. Un film noire, cu o distribuţie de excepţie. Film disponibil pe Hulu, HBO Max.

The Power of the Dog – filmul favorit la Oscar. Un fermier dominator, dar carismatic, duce un război de intimidare asupra noii soţii a fratelui său şi a fiului ei adolescent – până când secretele ascunse de mult timp ies la iveală. Disponibil pe Netflix.

West Side Story – Un musical regizat de Steven Spielberg, o adaptare a producţiei din 1957, care spune povestea iubirii interzise şi a rivalităţii dintre două grupuri care provin din medii şi etnii diferite. Disponibil pe Disney+, HBO Max.

Fimele nu sunt disponibile pe piaţa din România pe toate platformele de streaming amintite.

Sursă: Adevărul.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII