marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăCinemaPREMIERA House of Gucci, un film mult așteptat despre viața prințesei Diana...

PREMIERA House of Gucci, un film mult așteptat despre viața prințesei Diana și cel mai sângeros Batman de până acum! Vizionează cele mai noi trailere

Am făcut o selecție a celor mai noi trailere lansate în ultima perioadă și vă vom prezenta ce anume ne-a captat atenția. Filmele pe care ar trebui să le luați în considerare pentru anul 2022 sunt pline de suspans, cu distribuții excepționale și subiecte pe care nimeni nu a mai îndrăznit să le abordeze până acum.

Este ceva atât de seducător într-o poveste de crimă în industria modei, cu atât mai mult când Hollywood-ul se implică. (vezi Asasinarea lui Gianni Versace din 1997, care a fost serializată în Asasinarea lui Gianni Versace, câștigătoare a premiilor Emmy: American Crime Story, cu Edgar Ramirez în rolul designerului de modă condamnat și Penelope Cruz în rolul surorii sale, Donatella.

O altă crimă senzațională din acea epocă – cea a lui Gucci, Maurizio Gucci, ucis de om angajat de fosta sa soție Patrizia Reggiani – primește extrem de multe reacții la Hollywood. Filmul, numit House of Gucci și bazat pe cartea cu același nume din 2000 de Sara Gay Forden, este regizat de Ridley Scott. Distribuția este cu adevărat deosebită: Lady Gaga și Adam Driver, alături de Al Pacino, Jared Leto și Jeremy Irons, în calitate de membrii ai familiei Gucci.

Producția a avut acces la arhivele Gucci

Numai costumele fabuloase vor face din House of Gucci un must-watch – CEO-ul Gucci, Marco Bizzari, a declarat că a dat producției „libertate creativă totală” și a acordat acces la arhivele casei pentru garderobă și recuzită. Așteptăm cu nerăbdare lansarea filmului pe 24 noiembrie.

Actrița Kristen Stewart, de nerecunoscut în rolul prințesei Diana

Spencer, în regia lui Pablo Larraín se desfășoară pe parcursul a trei zile, în timp ce Diana decide să pună capăt căsătoriei cu prințul Charles. Situată la proprietatea Sandringham din Norfolk, Anglia, în timpul sărbătorii de Crăciun, drama biografică surprinde decizia prințesei de a părăsi familia regală.

Trailerul se deschide cu pregătirile pentru evenimentele de Crăciun, prințesa Diana fiind așteptată. Scenele ulterioare o arată pe Diana împreună cu familia, în fața unei mulțimi de fotografi, izolată, dansând și, aproape de final, fugind. Filmul se va lansa în cinematografe pe 5 noiembrie.

The Batman

Batman este un rol imens care a fost interpretat de mulți actori, foarte puțini reușind să portretizeze personajul la adevărata lui valoare. Cu trilogia iconică a lui Christopher Nolan lansată în ultimii 15 ani în care Christian Bale a readus povestea cavalerului întunecat în atenția publicului, urmată mai apoi de versiunea lui Ben Affleck care nu a cunoscut același succes.

Acum este timpul ca un nou actor să îmbrace costumul, Robert Pattinson din saga Twilight. Batman va fi lansat în cinematografe pe 4 martie 2022 după ce întârzierile cauzate de Covid-19 l-au oprit să fie lansat în anul acesta.

Dacă nu includem Batman vs Superman, acesta va fi primul film solo Batman lansat în ultimul deceniu, de când Christian Bale a jucat în The Dark Knight Rises în 2012.

Noutatea acestui fim constă în personajul malefic Riddler care va fi prima apariție a personajului din benzile desenate într-un film Batman, de când Jim Carrey a jucat rolul în Batman Forever. Andy Serkis va juca Alfred și Colin Farrell va juca Oswald Cobblepot, sau mai cunoscut sub numele de The Penguin.

Care din filmele de mai sus v-au stârnit curiozitatea? Pe care l-ați alege să îl vizionați la cinematograf?

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII