luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsPolițiștii găsiseră droguri în mașina tânărului de 19 ani, dar l-au lăsat...

Polițiștii găsiseră droguri în mașina tânărului de 19 ani, dar l-au lăsat liber. Detalii inedite despre accidentul din 2 mai!

Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai fusese oprit de poliție înainte de cumplitul accident!

Tânărul a fost oprit de două ori de un echipaj de poliție înainte de tragedia de pe șosea, potrivit unor surse din anchetă. Șeful Poliției Române a trimis Corpul de Control la Inspectoratul Județean de Polițe (IPJ) Constanța pentru a stabili dacă se putea evita tragedia prin cele două controale făcute.

  • Prima întâlnire a fost la 9 seară, în Constanța, Șoferul a fost oprit prima dată la 9 seara la un filtru. Polițiștii nu aveau indicii că ar fi sub influența drogurilor, i-au făcut recomandări să aibă grijă cum conduce și să nu se urce la volan beat sau sub influența drogurilor.
  • La miezul nopții, polițiștii au primit un apel la 112, prin care un bărbat reclama că o mașină turează motorul foarte tare, iar șoferul conduce agresiv. Polițiștii i-au văzut mașina tânărului, l-au tras pe dreapta, l-au testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În mașina lui însă, polițiștii au găsit o țigară despre care se suspectează că ar fi conținut canabis, precum și niște pastile care acum sunt verificate pentru a se stabili dacă sunt stupefiante. Tânărul a fost dus la poliție, a fost deschis dosar penal pentru deținere de droguri, precizează Digi24.
  • La 4.30 a ieșit din sediul poliției. De acolo, tânărul ar fi mers în Vama Veche, unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni și ar fi consumat droguri. Apoi s-a produs accidentul. Șeful Poliției Române a trimis Corpul de Control la Inspectoratul Județean de Polițe (IPJ) Constanța pentru a stabili dacă se putea evita tragedia prin cele două controale făcute.

Poliția investighează dacă putea fi evitată tragedia

Șefii poliției vor să afle exact când a consumat tânărul droguri și dacă atunci când a fost oprit era sub influență stupefiantelor. Potrivit procedurii, după ce polițiștii au văzut că are droguri în mașină l-au dus la poliție, au fost anunțați ofițerii de la Crimă Organizată care se ocupă de dosar și a fost deschisă o anchetă. În acel moment însă, polițiștii nu au avut suficiente motive să îl rețină, de aceea a plecat liber din sediul Poliției.

Șoferul a dat declarații agenților de la Rutieră și polițiștilor de la Crimă organizată, iar polițiștii au ajuns la concluzia că nu ar fi un pericol public.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII