luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitatePiedone a intrat la închisoare în aplauzele susținătorilor săi. Apariție-surpriză în mulțime:...

Piedone a intrat la închisoare în aplauzele susținătorilor săi. Apariție-surpriză în mulțime: „Suntem prieteni de familie”

Mai mulți susținători ai lui Cristian Popescu Piedone, printre care consilieri locali din sectorul 5, dar și viceprimarul Mircea Nicolaidis sau antrenorul Stelei, Daniel Oprița, au venit la Penitenciarul Rahova pentru a-și declara susținerea pentru edilul condamnat joi la 4 ani de închisoare cu executare.

Cu câteva zeci de minute înainte ca mașina în care Piedone era adus la Rahova, în fața închisorii s-au strâns 20-25 de susținători ai acestuia. Printre ei și unul dintre viceprimarii de la sectorul 5 ai lui Piedone, Mircea Nicolaidis, și alți consilieri locali.

Aceștia i-au scandat numele lui Piedone, unii având lacrimi în ochi. Surpriza a reprezentat-o prezența antrenorului CSA Steaua din Liga a II-a, Daniel Oprița. „Nu văd nicio problemă. Suntem prieteni de familie cu domnul Piedone de mult timp”, a explicat Oprița pentru GSP.
În momentul în care Loganul alb cu Piedone înăuntru a ajuns la penitenciar, mulțimea l-a aplaudat pe edil, mașina oprind pentru o secundă în dreptul acestora, iar apoi a intrat în curte.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII