luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitatePARIS FASHION WEEK Moment istoric în lumea modei! O rochie pictată pe...

PARIS FASHION WEEK Moment istoric în lumea modei! O rochie pictată pe corpul Bellei Hadid a creat senzație

Un moment cu adevărat inedit a avut loc pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris!

La finalul prezentării noii colecții Coperni, celebrul model Bella Hadid a pășit pe pasarelă într-un bikini sumar. Ulterior, o echipă de creație a intervenit cu ajutorul unei aparaturi speciale pentru a realiza pe viu un întreg proces artistic.

Un lichid alb a fost pulverizat pe corpul Bellei, care odată solidificat, s-a transformat într-o rochie cu finisaj minimalist. Țesătura spray-on se numește Fabrican și captează imaginația designerilor, a industriei și a publicului din întreaga lume. Procesul a fost fascinant de urmărit:

Momentul a devenit viral pe toate rețelele de socializare. Publicațiile de modă au distribuit întreaga secvență, denumind-o cel mai spectaculos trend de la Săptămâna Modei de la Paris care a eclipsat celelalte colecții lansate de restul designerilor.

Influenceri de pretutindeni au remarcat importanța acestui proces artistic, comparându-l cu un alt moment inedit din istoria modei din 1999, când o rochie a fost pictată live pe podium de către doi roboți care pulverizau vospsea pe o rochie albă bufantă, semnată de Alexander McQueen.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII