luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateFotografia zileiO acrobată din China a murit în timpul unui spectacol, după ce...

O acrobată din China a murit în timpul unui spectacol, după ce partenerul său nu a reușit să o prindă

O acrobată din China a murit după ce a căzut în gol în timpul unui spectacol. Femeia, cu numele de scenă Sun, a căzut în timpul unui spectacol de trapez în orașul Suzhou din provincia centrală Anhui, relatează BBC, citat de G4media.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, arătând-o pe gimnastă căzând pe o scenă dură, după ce partenerul ei nu a reușit să o prindă.

Ea a fost dusă la spital, unde eforturile medicilor de a-i salva viața au eșuat. Femeia avea doi copii, împreună cu partenerul ei de scenă care nu a reușit să o salveze. Potrivit The Paper, acrobații lucrau împreună de mult timp și adesea făceau spectacole fără centuri de siguranță.

Oficialii spun că o anchetă este în curs de desfășurare în legătură cu incidentul.

Imaginile au îngrozit populația din China

Deși utilizatorii rețelelor de socializare din această țară au recunoscut că acrobațiile presupun un nivel ridicat de risc, unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la măsurile de siguranță laxe din industria circului.

The Paper a distribuit imagini de arhivă ale cuplului, care sunt adesea văzuți făcând cascadorii la altitudini mari și bazându-se pur și simplu pe forța și priceperea celuilalt pentru a supraviețui.

Publicația spune că decizia de a nu folosi centuri de siguranță s-a datorat și faptului că lucrau într-o industrie „extrem de competitivă”, iar cascadoriile mai riscante generează „relativ mai mulți bani”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII