sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentNUNTA ANULUI! Fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei...

NUNTA ANULUI! Fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei s-a căsătorit

Fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei s-a căsătorit. Brooklyn și-a unit destinul cu actrița Nicola Peltz, într-o ceremonie specială, pe data de 9 aprilie.

Evenimentul a avut loc în weekendul care tocmai a trecut pe o proprietate a familiei Peltz, cu vedere la ocean, în Florida. Conform publicației Daily Mail, fastuoasa nuntă ar fi valorat aproximativ trei milioane de lire. În cadrul acesteia, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au depus jurămintele de iubire în fața unui rabin, căci ea provine dintr-o familie de evrei.

La ceremonie și la petrecerea care a avut loc imediat după au participat membri ai familiei, apropiații, dar și mulți prieteni. Printre aceștia se numără și nume cunoscute la nivel internațional precum Serena Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid, chef-ul Gorgon Ramsay și mulți alții.

Pe toată durata evenimentului, paparazzii nu au reușit să îi surprindă pe tinerii căsătoriți. Revista Vogue a avut însă exclusivitate la eveniment și i-a surprins pe Brooklyn și Nicola în ținutele de mire și mireasă. Abia astăzi ei au postat pe Instagram fotografii de la eveniment, acum s-au lăudat și cu ținutele. Mireasa a îmbrăcat o rochie lungă, albă, cu o trenă impresionantă. A avut părul prins lejer și a fost machiată discret. De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un smoking foarte elegant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

Povestea de iubire dintre Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, şi-a anunţat logodna cu actriţa Nicola Peltz în luna iulie 2020. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu din octombrie 2019, dar şi-au oficializat relaţia în ianuarie.

Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da. Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi cel mai bun tată. Te iubesc”, a scris Brooklyn Beckham pe Instagram la vremea respectivă.

Sursă: Libertatea

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII