luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateNovak Djokovic, în finală la Roland Garros! Carlos Alcaraz, momente de cumpănă

Novak Djokovic, în finală la Roland Garros! Carlos Alcaraz, momente de cumpănă

Novak Djokovic s-a calificat în finala de la Roland Garros și va lupta duminică pentru trofeu. Sârbul l-a învins în patru seturi pe Carlos Alcaraz: 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz s-au pregătit de un veritabil blockbuster urmărit de toți iubitorii tenisului. Măcinat de probleme medicale, Alcaraz a cedat complet și a mai luat apoi doar două game-uri până la final. Este posibil și ca presiunea de pe umerii lui Carlos să fi fost prea mare, având în vedere importanța acestui meci.

Un jucător incredibil, sper să revină foarte repede!

Novak Djokovic și-a dat seama repede că ibericul nu mai are cum să evite înfrângerea, după ce problemele musculare i-au dat mari bătăi de cap.

Îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. Sper să revină foarte repede, să fie sănătos. Este un jucător incredibil, un tip foarte simpatic. Merită toate aplauzele și susținerea voastră. N-a știut ce să facă: să se retragă sau să continue, dar felicitări pentru puterea de a lupta. Am fost la limită amândoi din punct de vedere fizic. Știam că se chinuie, dar nu trebuia să mă gândesc la ce se întâmplă în partea cealaltă. Mai am un meci de jucat, iar aici trăiesc un vis, să joc într-o nouă finală de Grand Slam. Sper să pot câștiga din nou acest turneu”, a spus Djokovic, potrivit Prosport.

Prima semifinală de la Paris a avut multe vedete în tribune, printre care și Nadia Comăneci. „A fost un meci superb. Greu de descris în cuvinte. Doi jucători excepționali. M-am bucurat mult pentru Novak pe care-l știu de multă vreme”, a precizat fosta mare campioană.

Finala Roland Garros 2023

În finala de la Roland Garros, Djokovic va da peste Casper Ruud, care a trecut în trei seturi de Alexander Zverev. Novak Djokovic s-a calificat pentru a 7-a oară în carieră în finala Roland Garros, unde s-a impus în 2016 și 2021.

Sârbul are acum ocazia de a deveni primul jucător din istorie care ajunge la 23 de titluri de Grand Slam. Nole a primit multe fluierături din partea publicului parizian și după pauza sa de toaletă, din finalul primului set. La final, el a vorbit despre comportamentul fanilor prezenți în tribune.

Nu îmi pasă! Nu este nici prima şi nici ultima dată când voi fi huiduit. Eu doar continui să câştig”, a spus Novak Djokovic.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII