marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateNouă super vedete au semnat cu Antena 1! Postul vrea să spulbere...

Nouă super vedete au semnat cu Antena 1! Postul vrea să spulbere PRO TV cu noua emisiune. Când începe?

Începe unul dintre cele mai palpitante show-uri de până acum. Antena 1 a anunță lansarea show-ului fenomen Dancing on Ice care va putea fi vizionat din această primăvară.

Producătorii de la Antena 1 anunță un show grandios, în care nouă vedete celebre din România vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Vor trebui să dea tot ce au mai bun pentru a impresona juriul, dar și telespectatorii, iar provocarea e cu atât mai mare în condițiile în care unii dintre concurenți nici măcar nu știau să patineze în momentul în care au acceptat propunerea.

Dacă vă întrebați cine sunt vedetele care vor participa la Dancing on Ice, ei bine, avem lista completă. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic. 

Fiecare dintre ei are un motiv bun pentru care a ales această provocarea, Iulia Albu spre exemplu vrea să își învingă teama. Mereu i-a fost frică de un accident, dar și de eșec, iar provocarea de la Antena 1 este exact ce are nevoie pentru a deveni mai puternică.

Lista completă a concurenților de la Dancing on Ice

Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi. Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”, a mărturisit vedeta.

Și pentru Oase, provocarea de la Antena 1 va fi una destul de dificilă, însă artistul încearcă să vadă doar partea bună a lucrurilor. A căzut, s-a lovit, însă datorită antrenorilor a reușit să își găsească ambiția de care are nevoie.

Vis în doi reprezintă un proiect important, greu, dar în același timp și foarte distractiv: ”Pe scurt, acest proiect poate fi rezumat în 3 cuvinte: multă durere, muncă și distracție. Nu m-aș fi așteptat ca patinajul să fie atât de greu, dar la sfârșitul zile,i când simți că îți ies mișcările, ai un sentiment de fericire inegalabil.

La primul antrenament mai mult am căzut decât am patinat, m-am speriat puțin. Cu ajutorul antrenorilor am început să înțeleg mai multe. Pentru mine nu este greu din punct de vedere mental, ci fizic. Mai ales că încerc mereu să mă autodepășesc prin fel de fel de piruiete și sărituri. De multe ori nu ies, dar când ies este extraordinar, a mărturisit acesta.

Sursă: Showblitz.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII