luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăArtăNepotul lui Michael Jackson îl va interpreta pe regele muzicii pop într-un...

Nepotul lui Michael Jackson îl va interpreta pe regele muzicii pop într-un film biografic

Film biografic se va numi „Michael” 

Filmările la filmul biografic despre viața Regelui muzicii pop, Michael Jackson, au început deja și se desfășoară chiar pe proprietatea megastarului. Aspectul inedit al acestei producții constă în faptul că rolul vedetei va fi interpretat chiar de nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, în vârstă de 26 de ani, scrie ABC News.

Filmul se va intitula „Michael” și va avea amprenta lui Graham King, producătorul „Bohemian Rhapsody” și a lui John Logan cel care a scris „Gladiatorul” și care a fost de trei ori nominalizat la Oscar, potrivit Digi24.

Jaafar Jackson este fiul cel mai mic al lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael Jackson.

Intepretat chiar de nepotul său, Jaafar Jackson

Jaafar îl întruchipează pe fiul meu”, a spus mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, într-un comunicat. „Este atât de minunat să-l vezi ducând mai departe moștenirea Jackson”, a adăugat aceasta. Graham King, producătorul „Bohemian Rhapsody”, a obținut drepturile de la familia lui Jackson pentru a realiza un film despre regretatul Rege pop, inclusiv drepturile asupra muzicii sale.

L-am cunoscut pe Jaafar acum mai bine de doi ani și am fost uluit de felul în care emulează personalitatea lui Michael”, a spus el. „A fost ceva atât de puternic încât, chiar și după ce am căutat în toată lumea, a fost clar că el este singura persoană căruia i se potrivește acest rol”.

Regizorul Antoine Fuqua a postat pe Instagram o fotografie de la antrenamentele lui Jaafar Jackson care exersează pentru viitorul său rol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antoine Fuqua (@antoinefuqua)

Nu se știe cât de departe va explora filmul acuzațiile neplăcute care au existat de-a lungul timpului la adresa lui Michael Jackson. Compania Lionsgate a spus într-o declarație că „Michael” va „oferi publicului portretul nepovestit și în profunzime al bărbatului complicat care a devenit Regele popului„, scrie ABC News.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII