luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateNadia Comăneci, mișcată de vorbele frumoase de la cunoscuta Thalia! „A fost...

Nadia Comăneci, mișcată de vorbele frumoase de la cunoscuta Thalia! „A fost un mesaj cu adevărat emoționant”

Thalia (50 de ani), una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste la nivel mondial, a postat recent, pe contul ei de Instagram, un mesaj video emoționant.

Vedeta latino dezvăluie că a admirat-o pe Nadia Comăneci (61 de ani) încă din copilărie. Că a inspirat-o în tot ceea ce a făcut în viață.

Thalia a mărturisit că nu rata niciun interviu al marii gimnaste și că obișnuia să colecționeze poze cu „Zeița de la Montreal” pe care le decupa din toate revistele în care apărea gimnasta din România.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

În palmaresul Nadiei Comăneci strălucesc cinci medalii olimpice de aur, două de aur la Mondiale şi nouă de aur la Europene. Numărul total al medaliilor câştigate de Nadia Comăneci la JO, CM şi CE se ridică la 25, din care 16 de aur. Este considerată una dintre cele mai bune sportive din secolul trecut şi printre cele mai mari gimnaste ale lumii.

Plăcut surprinsă de acest mesaj, Nadia a ținut să declare că nu s-a întâlnit niciodată cu renumita artistă, dar că-și dorește ca asta să se întâmple.

Nu ne-am intersectat până acum. A fost un mesaj cu adevărat emoționant pe care ea l-a postat. Am aflat că este o mare fană a gimnasticii și chiar a încercat să cocheteze cu acest sport. Este o artistă foarte mare cu o carieră impresionantă și țin la rândul meu să o felicit pentru tot ceea ce a făcut până acum. Și ea a inspirat și continuă să inspire mulți tineri care doresc să-i calce pe urme”, a declarat Nadia Comăneci pentru ProSport.

Nadia Comăneci este considerată o adevărată „regină” în Mexic

Și pentru că Thalia s-a făcut cunoscută întâi în Mexic, ca mai apoi să cucerească mapamondul, trebuie spus că în anii 70, la puțin timp după Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia, a ajuns împreună cu echipa României în Mexic.

Valul de simpatie a fost unul imens față de „Zeița de la Montreal” și astăzi fiind considerată acolo o adevărată regină a sportului mondial. Atunci, Nadia a primit cadou din partea Președintelui Mexicului o mașină electrică, care nu depășea viteza de 70 de km/h. Acum, mașina se află în garajul unui locuitor al Devei, care a cumparat-o la vremea respectivă de la mama gimnastei.

A făcut-o să plângă de emoție pe Salma Hayek

Un alt nume mare care s-a declarat fan al Nadiei Comăneci este și Salma Hayek. „Cu Salma m-am întâlnit la decernarea Globurilor de Aur. A fost o întâlnire emoționantă. Îmi aduc aminte că Salmei i-au dat lacrimile când ne-am văzut. E plăcut să vezi că oamenii își aduc aminte de tine după atâția ani, chiar dacă în 1976 eu eram doar un copil”, a încheiat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci este supranumită „Zeița de la Montreal”, după ce, în 1976, a obţinut titlul olimpic absolut, cucerind trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), una de bronz (sol) şi argint cu echipa, la Jocurile Olimpice din oraşul canadian. Este prima gimnastă din istorie căreia i s-a atribuit nota 10 într-un concurs (de şapte ori).

Sursă: Prosport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII