sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsMUTAREA ANULUI: Florin Călinescu la Prima TV!

MUTAREA ANULUI: Florin Călinescu la Prima TV!

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial în urmă cu doar câteva ore, la lansarea de grilă a postului TV.

După ce la începutul lunii august spunea că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, așa cum am detaliat la vremea respectivă, acum oficialii trustului Clever, din care face parte şi Prima TV, l-au dezvăluit pe Florin Călinescu.

Este principala noutate a Prima TV, din această toamnă. O altă noutate importantă a toamnei, la Prima TV, este trecerea lui Cove de la Pro TV.

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015. Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui” Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele.

După un timp a venit cu noi detalii despre drumul său în televiziune. Spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba.

Sursă: Paginademedia.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII