marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateMoștenitoarea imperiului lui Voiculescu este o tânără de 22 de ani, râvnită...

Moștenitoarea imperiului lui Voiculescu este o tânără de 22 de ani, râvnită de toți bărbații!

Puțini sunt cei care știu că Dan Voiculescu are o fiică secretă! Aceasta se datorează faptului că tânără a fost ținută departe de viața publică a profesorului. Dana Voiculescu este în floarea vârstei, la 22 de ani arată spectaculos, călătorește în locații exotice și este în pas cu cele mai noi trenduri!

A creat senzație cu fotografii sexy pe Instagram!

Viața Danei Voiculescu pare ruptă dintr-un basm! Profilul ei de Instagram este plin de fotografii în ipostaze senzuale, din vacanțe în locații de vis. Insulele Maldive, Mykonos, Santorini, Fiji, Dubai, Zanzibar, Ibiza, Lacul Como din Italia sunt doar câteva din destinațiile de lux pe care Dana le-a bifat deja.

Tânăra este pasionată de modă, aspect ce reiese din articolele vestimentare cu care se afișează în online. Se îmbracă de la designeri celebri și are în colecție piese de la cele mai scumpe branduri. Nu e de mirare că numărul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare crește de la o zi la alta. Bruneta atrage atenția, iar like-urile și aprecierile din comentarii nu se mai opresc.

Cine este Dana Voiculescu?

Mezina familiei Voiculescu a fost înfiată la vârsta de 4 ani de Dan Voiculescu și partenera lui de viață, Liana. Afaceristul a fost căsătorit în trecut, însă soția sa a decedat în anul 2000. Împreună cu aceasta el mai are două fiice, Corina și Camelia Voiculescu – președintele Intact Media Group.

Dana postează și fotografii alături de familie. Este foarte apropiată de părinții ei adoptivi care o răsfață cu cele mai frumoase cadouri.

Duminică, 25 septembrie, a fost ziua lui Dan Voiculescu, ocazie cu care Dana a postat o poză pe story alături de tatăl ei, la vila familiei din Corbeanca, în care îi urează la mulți ani. Se vede că cei doi au o relație aparte, iar Voiculescu îi face toate poftele fetiței lui.

Dan Voiculescu arată cool la 76 de ani

Zilele trecute, fostul politician a împlinit 76 de ani, însă este plin de viață și radiază de fericire. Este cunoscut faptul că domnul profesor este mereu galant, îmbrăcat șnur, cu vestimentații perfect croite. Nici de data aceasta nu și-a arătat vârsta și a ales să poarte o ținută într-o nuanță vibrantă de roșu și pantofi sport în aceeași culoare. Un adevărat look haute couture!

Coborât parcă de pe podiumul de prezentare al marilor creatori de modă, Dan Voiculescu și-a celebrat ziua de naștere în mare stil, ca la 20 de ani!

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII