sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentMonica Gabor și Irina Columbeanu, viață de lux în America. Mama și...

Monica Gabor și Irina Columbeanu, viață de lux în America. Mama și fiica se îmbracă la fel și călătoresc cu avionul privat

Monica Gabor și Irina Columbeanu au atras atenția cu cele mai recente fotografii pe care le-au postat în mediul online, pe Instagram. Mama și fiica se bucură de traiul în America, la mii de kilometri distanță de România.

După ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, fetița a rămas în România, în grija tatălui. Când a mai crescut, Irinuca a decis să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde este fericită că locuiește. Adolescenta este implicată în multe proiecte la școală și se află printre primii elevi la învățătură. Recent, Monica Gabor, Anthony, fiul lui Mr. Pink, și Irina Columbeanu s-au îmbarcat într-un avion privat. În vârstă de 14 ani, fiica lui Irinel Columbeanu a atras în mod deosebit atenția. Poartă o ținută neagră, bocanci în picioare, iar alături are o geantă Hermes. Tânăra s-a lăsat fotografiată în avionul privat, iar mai apoi a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 150.000 de urmăritori.

Nici Monica Gabor, mama ei, nu s-a lăsat mai prejos. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a îmbrăcat un outfit negru, aproape identic cu al fiicei sale. A avut însă o pereche de cizme foarte lungi, o broșă Chanel și o geantă Gucci. Și ea a postat mai multe fotografii pe Instagram, s-a lăudat cu viața de lux pe care o duce în America.
Mama și fiica s-au și fotografiat împreună, fiul lui Mr. Pink a fost cel care le-a făcut poze.

Nu se știe cu exactitate motivul călătoriei acestora, dacă este vorba despre o afacere, un eveniment sau despre o vacanță. Într-o altă postare pe Instagram, Monica Gabor a promovat o aplicație celebră în America.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII