vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateMOMENT VIRAL LA PREMIILE GRAMMY 2023: Ben Affleck, plictisit de moarte, alături...

MOMENT VIRAL LA PREMIILE GRAMMY 2023: Ben Affleck, plictisit de moarte, alături de Jennifer Lopez

PREMIILE GRAMMY 2023: evenimentul anului în muzică a adus multe surprize. Beyoncé a devenit cel mai premiat artist cu Grammy al tuturor timpurilor, având 32 de premii în palmares, Harry Styles (fost component al trupei One Direction) a câștigat premiul pentru cel mai bun album al anului, iar premiul pentru cea mai bună piesă i-a fost oferit lui Bonnie Rait pentru cântecul Just Like That.

Însă, deliciul show-ului a fost întreținut de actorul Ben Affleck! Sosit împreună cu soția sa superstar, Jennifer Lopez, la ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2023, acesta a a isterizat internauții din cauza expresiilor sale faciale serioase și dezinteresate.

Pentru eveniment, J.Lo a optat pentru o superbă rochie Gucci, într-un albastru închis electrizant, iar Affleck, a purtat un costum negru elegant, cu verigheta expusă la vedere.

Expresia plictisită a actorului din Batman a atras atenția pe Twitter, în timp ce fanii s-au înghesuit pe platforma de socializare și și-au împărtășit reacțiile amuzante.

Un utilizator a scris: „Oricât de proastă ar fi ziua ta, îți promit că nu ești la fel de nefericit ca Ben Affleck la premiile Grammy în acest moment”.

Ben Affleck este așa cum arată fiecare bărbat târât la un baby shower în cuplu”, a glumit un utilizator Twitter.

Ben Affleck, clipește dacă ești bine #Grammys”, a scris un altul, în timp ce cineva a făcut referire la recenta campanie Dunkin’ a lui Affleck.

De ce pare că Ben Affleck preferă să moară decât să fie acolo”, a spus altcineva.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII