marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateFotografia zileiMISTER Povestea din spatele celei mai singuratice case din lume

MISTER Povestea din spatele celei mai singuratice case din lume


Fotografiile unei mici case albe, de pe o insulă îndepărtată din Islanda, devin virale online și dau naștere unor teorii misterioase. Supranumită cea mai singuratică casă din lume, este, de asemenea, considerată reședința de vis a unui introvertit.
Fotografiile arată o cabană pitorească de bușteni cocoțată pe un deal verde, înconjurată de mări albastre de ambele părți.

Această casă este situată pe Ellidaey, o insulă îndepărtată la sud de Islanda. Insula face parte din Vestmannaeyjar, un arhipelag de 15 până la 18 insule. Astăzi, insula este pustie, dar a fost cândva locuită de cinci familii. Ultima dintre aceste familii a plecat în anii 1930 și insula a fost nelocuită de atunci.

Zvonuri, întrebări și teorii s-au învârtit în jurul acestei case albe de pe insula îndepărtată de mult timp. Un astfel de zvon susține că a fost construit de un miliardar excentric care intenționa să o folosească în caz de apocalipsă zombi, relatează The Sun.

Alții au sugerat că aparține celebrei cântărețe islandeze Bjork sau a unui pustnic religios.

Unii de pe rețelele de socializare au susținut chiar că nu există deloc, iar fotografiile sunt trucate.

În realitate, casa este deținută de Asociația de vânătoare Ellidaey. Construită în anii 1950, servește ca o cabină de vânătoare și o saună pentru membrii asociației, care vânează papagali de mare.

 

Sursă: ndtv.com

Ți-ar plăcea să stai în această locuință izolată, dar înconjurată de natură? Scrie-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii!

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII