luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateMircea Geoană, posibil candidat la cursa prezidențială din 2024?

Mircea Geoană, posibil candidat la cursa prezidențială din 2024?

Secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană este un posibil candidat la prezidențialele din 2024?

Mircea Geoană a clarificat zvonurile privind intrarea sa în cursa pentru prezidențiale:

La un recent discurs la ASE, am descris pe larg nevoia unui salt istoric de dezvoltare pentru țara noastră, de primenire a proiectului național. Am propus atunci cinci obiective naționale, care să fie negociate și asumate de toți actorii relevanți din societate, dincolo de ciclurile electorale și de liderii politici ai momentului.

Pentru că unii comentatori l-au citit în cheie electorală, vreau să clarific motivul real pentru care sunt pasionat, mă implic și comunic pe aceste teme legate de prezentul și viitorul națiunii noastre. Interesul meu pentru politica românească este foarte redus.

A vorbi, însă, despre marile subiecte ce-i preocupă pe români, fie politice, economice sau sociale, nu are nimic de-a face cu pregătirea vreunei presupuse candidaturi. Așa cum văd eu lucrurile, obligația unui lider este de a da țării sale toată experiența, devotamentul și dragostea de care este capabil și voi continua să fac acest lucru indiferent de poziția pe care o ocup”, a spus Mircea Geoană conform Dcnews.

Anul trecut, mai mulți membri din conducerea PSD au precizat pe acest subiect că e prea devreme pentru discuții privind candidatul unic la cursa prezidențială din partea PSD, dar nu au exclus varianta – Mircea Geoană.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII