sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitate„Mini-cărțile” de pe adidașii elevei care a dat BAC-ul în șosete sunt...

„Mini-cărțile” de pe adidașii elevei care a dat BAC-ul în șosete sunt de fapt elemente de brand

Situație atipică la BAC: obligată să susțină examenul în șosete

Mini-cărțile” de pe adidașii elevei care a dat BAC-ul în șosete sunt de fapt elemente de brand.

Încălțările suspectate de examinatori sunt o pereche de încălțări Off-White, unele dintre cele mai căutate modele de către tinerii și pasionații de modă urbană.

După proba de bacalaureat la Limba și Literatura Română, a apărut informația că o elevă a fost pusă în situația de a da examenul în șosete. Mai precis, un membru al comisiei nu a lăsat-o să își poarte adidașii, deoarece designul acestora a fost confundat cu posibile fițuici.

Elementele de brand Off-White suspectate drept surse de inspirație pentru examen

Secretarul de stat din Ministerul Educației, Florian Lixandru, a declarat că era vorba despre „o pereche de adidași de care atârnau niște mini cărți, erau anumite texte scrise pe acele cărticele”. Acesta a precizat în Senat, la audierea din comisia pentru învățământ, că fata nu a fost percheziționată.

A fost o situație în care… cu o elevă care avea o pereche de adidași de care atârnau niște mini-cărți, cu anumite texte scrise în acele cărticele agățate de pantofi. Dar nu a fost percheziție, ci de bunăvoie a decis să se descalțe și să susțină examenul”, a declarat Florian Lixandru la audierile din Senat.

A fost o elevă care a fost obligată să se descalţe pentru că a venit cu o pereche de încălţări cu inscripţii din fabrică în engleză şi a fost considerat că poate este o sursă de inspiraţie şi a fost obligată să susţină examenul desculţă”, a declarat un elev la ieșirea de la proba de Limba și Literatura Română, conform stirileprotv.ro, citat de G4Media.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII