luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateMihai Bendeac a făcut-o lată la Neversea! A plecat clătinându-se, în timp...

Mihai Bendeac a făcut-o lată la Neversea! A plecat clătinându-se, în timp ce se ținea de gât cu un bărbat

Aproape de fiecare dată când Mihai Bendeac este atins de păcătosul zeu Bachus, se face de băcănie! Înjurături pe story-uri, momente în care se dezbracă și tot așa.

Nici weekend-ul acesta nu a fost mai prejos! Bendeac a mers pe litoralul românesc pentru a se distra! Culmea, tura asta n-a mai fost expansiv cum ne-a obișnuit. S-a rezemat de o balustradă de parcă ceva nevăzut îl speria, cu ochelarii de soare pe față, în mijlocul nopții.

Ajutat de bodyguard să stea în picioare

A trebuit să intervină un bodyguard care să-l ajute! Ce o fi povestit băiatul acasă! Pățanie mare cu Bendeac, era să se facă rostogol pe scări.

De parcă nu era suficient, după ce a ajuns cu chiu cu vai la coada de la toalete, Mihai a fost asediat de mai mulți fani care i-au cerut poze.

Și-a dat jos nădragii și s-a postat pe Instagram

Apariția…ciudățică a lui Bendeac nu e prima de acest fel! În martie, actorul a ieșit în oraș cu mai multe vedete și a făcut-o de oaie! Codin Maticiuc l-a urmărit cu camera telefonului și l-a postat pe story-uri. Bendeac n-a ținut cont, a râs fără oprire și, cu toate că erau și două femei de față, a vorbit extrem de trivial. Cireașa de pe tort a venit în momentul în care și-a dat pantalonii jos și și-a arătat posteriorul gol!

Mihai Bendeac și-a arătat posteriorul gol: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

Taci, fă!”, i-a spus atunci Bendeac Ancăi Dinicu, aflată lângă el, atunci când actrița a cerut să se dea drumul la televizorul din spătarul scaunului. Bendeac își dă seama că e filmat și revine la părinții lui: ”Se roagă pentru sănătatea mea, dar sănătatea mea e vraiște!”

Mașina se oprește, iar Mihai Bendeac avea să pună cireașa pe tort. Coboară și își dă jos pantalonii, arătându-și fundul gol. Codin filmează și îi spune: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!

Sursă: Cancan.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII