luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăMeteoMETEO După viscol și ninsori, gerul pune stăpânire pe toată țara!

METEO După viscol și ninsori, gerul pune stăpânire pe toată țara!

Dacă mulți și-au dorit zăpadă și atmosferă de iarnă feerică, iată că dorința li s-a îndeplinit, doar că urmează să ne confruntăm cu o perioadă în care toată țara se va confruntă cu temperaturi extreme.

Iarna și-a intrat în drepturi

Deși ninsoarea s-a oprit, meteorologii nu vin cu vești bune, potrivit Gândul.

 „Acest acest ciclon polar e posibil să mai aducă aceste căderi masive de zăpadă, cum am văzut în acest weekend. Dacă nu în săptămâna asta, atunci într-una dintre săptămânile următoare. Urmărim cu atenție ce se întâmplă în weekend-ul viitor.

Vorbim de marți, miercuri și joi, de creșterea valorilor de temperaturi, în special în partea de sud a țării, unde este posibil, mai ales în sudul extrem, să înregistrăm temperaturi între 8 până la 10 grade Celsius, valori peste ceea ce ar fi normal pentru această perioadă. Așa cum arată informațiile la acest moment, este posibil ca sâmbătă, duminică și mai ales debutul următoarei săptămâni să aducă primele temperaturi cele mai coborâte”, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, scrie antena3.ro.

-7 grade în Capitală

 „În această săptămână, în zonele depresionare, minimele vor fi unele foarte coborâte, așa cum arată estimările la acest moment, și este posibil să consemnăm chiar valori sub -15 grade Celsius în timp ce în zonele mai joase de relief din intracarpatic chiar valori sub -8 grade Celsius.

Ceea ce înseamnă valori ușor mai coborâte în această parte a țării. Inclusiv în Capitală este posibil să consemnăm, la debutul următoarei săptămâni, valori sub -7/-6 grade Celsius noaptea. Chiar și valorile maximelor pe parcursul zilei nu vor fi unele foarte ridicate”, a mai spus Elena Mateescu.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII