luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateMesut Ozil se retrage din fotbal la 34 de ani

Mesut Ozil se retrage din fotbal la 34 de ani

Mesut Ozil a anunțat că se retrage din fotbal, la 34 de ani.

Fostul fotbalist al lui Real Madrid sau Arsenal, legitimat ultima dată la Istanbul Bașakșehir, pentru care a bifat opt apariții în acest sezon, și-a anunțat decizia printr-o postare de pe rețelele sociale, potrivit DigiSport.

Mesut Ozil s-a retras din fotbal

Salutări, tuturor. După o analiză atentă, anunț că mă retrag imediat din fotbalul profesionist. Am avut privilegiu să fiu fotbalist profesionist aproape 17 ani și sunt extrem de recunoscător pentru șansa avută. În ultimele săptămâni și luni, însă, mi-a devenit tot mai clar că trebuie să mă retrag, având în vedere că am avut și accidentări.

A fost o călătorie extraordinară, presărată cu momente de neuitat și emoții. Vreau să le mulțumesc cluburilor la care am jucat, Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce și Bașakșehir, antrenorilor care m-au susținut și colegilor care mi-au devenit prieteni.

Mulțumiri speciale membrilor familiei mele și prietenilor apropiați. Au fost parte din călătoria mea încă din prima zi și mi-au arătat multă susținere și dragoste, atât în momentele bune, cât și în cele rele.

Le mulțumesc tuturor fanilor care m-au iubit indiferent de circumstanțe și indiferent de clubul pentru care am jucat.

Acum aștept să văd ce va veni, alături de frumoasa mea soție, Amine, și de cele două fiice superbe, Eda și Ela. Să fiți siguri că veți mai auzi de mine din când în când, pe rețelele sociale”, a scris Mesut Ozil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official)

Campion mondial cu Germania

Pe lângă trofeele cucerite la echipele de club, dintre care se remarcă un titlu în Spania, o Cupă și o Supercupă a Spaniei cu Real Madrid sau patru Cupe ale Angliei cu Arsenal, Mesut Ozil a cucerit și trofeul suprem, Cupa Mondială.

Fostul fotbalist a făcut parte din lotul Germaniei la Cupa Mondială din 2014, câștigată după finala cu Argentina, meci în care a fost integralist. Mesut Ozil își încheie cariera cu 23 de goluri marcate în 92 de meciuri pentru echipa națională a Germaniei.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII