sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăArtăMargareta Pâslaru, lecție de eleganță și stil la aproape 80 de ani

Margareta Pâslaru, lecție de eleganță și stil la aproape 80 de ani

Margareta Pâslaru a lansat un material discografic inedit, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la magazinul Muzica din Capitală.

Artista a impresionat din nou

Prin acest disc nou, cântăreața și actrița Margareta Pâslaru aniversează, așa cum anunță și titlul albumului, șase decenii și jumătate de activitate neîntreruptă – „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”, potrivit Click.

Materialul discografic, care face parte dintr-o serie de trei albume lansate în parteneriat cu Roton Music, prezintă talentul remarcabil și de durată al artistei. Albumul susține și o cauză nobilă. Toate încasările din vânzările de albume, precum și din drepturile de autor vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

Mă bucur, este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzică. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, a spus Margareta Pâslaru.

Lecție de eleganță la aproape 80 de ani

Artista este foarte bucuroasă că a reușit să își împlinească și acest vis profesional. „E greu de spus care este piesa preferată dintre cele noi, fiecare are o temă aparte, trebuie să ascultați textele. Cât despre un videoclip, vă spun că mă rezum doar la audio, pentru că îți dă frâu liber imaginației. Când e un video mintea o ia în alte direcții”, a mai spus Margareta Pâslaru.

Margareta Pâslaru a impresionat din nou şi prin ţinută, coafată şi machiată în stilul care au consacrat-o, artista a ales o ţinută cu negru şi alb, dar foarte şic. A dat dovadă de eleganţă nu doar prin vestimentaţie, ci şi prin declaraţii. „Dar eu sunt doar un artist, nimic mai mult. Am ajuns la etapa vieții în care eu doar înregistrez piese”, a spus cu modestie, în încheierea evenimentului, fermecătoarea interpretă care va împlini 80 de ani în data de 9 iulie.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII