luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentMarcel Pavel: „Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit!”

Marcel Pavel: „Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit!”

Marcel Pavel, artist în vârstă de 63 de ani, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată pe Kanal D.

Artistul a făcut dezvăluiri despre viața lui personală, dar și despre carieră. Marcel Pavel are în prezent o carieră înfloritoare, este compozitor, cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian și instrumente de percuție

Cântărețul a devenit foarte cunoscut la 40 de ani, cu piesa „Frumoasa mea”, primind și discul de platină pentru vânzările record ale albumului cu același nume și câștigând premiul de popularitate pentru aceeași piesă, în cadrul Festivalului Mamaia, potrivit Libertatea. Deși a fost un adolescent rebel, exmatriculat din liceu, la vârsta maturității a revenit pe băncile școlii și a fost student bursier, la 50 de ani, la Conservator.

În cadrul emisiunii, artistul a mărturisit cum l-a surprins viața, dar a făcut și dezvăluiri despre veniturile sale și la întrebarea despre suma de bani pe care o percepe pentru a cânta la o nuntă, Marcel Pavel a declarat: „Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?”, a răbufnit artistul, după care a completat: „Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”.

Am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească, mi-au trimis elicopter

De asemenea, Marcel Pavel a recunoscut că are clienți excentrici care fac tot posibilul pentru a-l avea la nunțile lor. Spre exemplu, unii au trimis un elicopter pentru el, pentru a ajunge la timp la eveniment. „Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a declarat Marcel Pavel la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII