vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateMarca anunță cum se va termina "telenovela" Shakira - Pique, după ce...

Marca anunță cum se va termina „telenovela” Shakira – Pique, după ce fotbalistul a fost acuzat de infidelitate

Jurnaliștii din Spania au anunțat că Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) sunt pe punctul de a se despărți, din cauza infidelității fotbalistului Barcelonei.

Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat miercuri în cotidianul catalan El Periodico. Potrivit sursei, fotbalistul trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală”, motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață. După ce a aflat de escapadă, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru cu care apărătorul a fost de acord.

Jurnalistele Lorena Vazquez și Laura Fa, de la El Periodico, au oferit, joi, noi detalii în acest caz. Cele două au descris cum arată femeia cu care Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, însă fără să-i dezvăluie identitatea. ”E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”, susțin jurnalistele de la El Periodico.

Marca scrie că relația dintre Shakira și Pique este tensionată și că părinții celorlalți copii nu i-au mai văzut pe cei doi împreună, la școala unde învață cei doi băieți, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Mai mult de atât, Shakira ar fi mers în vacanță la Ibiza cu cei doi băieți, în luna mai, însă fără Gerard Pique. Jurnaliștii spanioli au observat și că fotbalistul a „dispărut” din postările Shakirei pe rețelele sociale. Ultima imagine postată de cântăreață cu partenerul ei datează din luna martie.

Final de „telenovelă”: Gerard Pique și Shakira urmează să dea un comunicat

Surse apropiate cuplului susțin că în scurt timp cei doi vor publica un comunicat, pentru a clarifica situația, scrie Marca. Cel mai probabil, Shakira și Gerard Pique își vor anunța despărțirea.

Cum au fost surprinși Shakira și Gerard Pique, după ce s-a scris că fotbalistul i-a fost infidel artistei

La o zi de la momentul lansării zvonului, Gerard Pique a fost surprins la casa cuplului, iar faptul inedit a fost că nu a putut intra direct în locuință, ci a trebuit să sune la interfon și ușa să-i fie deschisă.

Ulterior, Shakira s-a urcat în mașina cu care a venit Gerard Pique și cei doi au plecat de la casa în care, susține El Periodico, au trăit împreună până acum câteva săptămâni.

În ultimele săptămâni, Gerard Pique ar fi locuit singur în Barcelona și ar fi avut o viață de noapte mai activă alături de prietenii săi, printre care și Riqui Puig, coechipierul de la echipa de club.

Sursă:DigiSport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII