sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăCinemaLoredana Groza filmează alături de Mickey Rourke! Actorul Hollywoodian se află la...

Loredana Groza filmează alături de Mickey Rourke! Actorul Hollywoodian se află la Oradea

Mai mulți actori de la Hollywood, printre care Mickey Rourke (70 de ani) și Anthony Delon (58 de ani), fiul celebrului Alain Delon, se află în Oradea pentru filmările unei noi producții, intitulată „21 de rubini”.

Din acest proiect special face parte şi Loredana Groza (52 de ani), iar artista a împărtășit cu fanii ei pe rețelele de socializare câteva fotografii din spatele producției, potrivit Click.

Loredana Groza: „M-am îndrăgostit de Mickey Rourke

Daniel Buzdugan (48 de ani) și Dana Rogoz (37 de ani) sunt primii artişti români care au dezvăluit că fac parte din acest proiect. De asemenea, Loredana Groza și-a anunțat participarea în acest film prin următoarea postare:

M-am îndrăgostit de Mickey Rourke atunci când l-am văzut pentru prima dată, în «9 săptămâni şi jumătate». Mereu am visat că într-o zi îl voi întâlni. Şi iată că suntem aici, împreună, pe platourile de filmare ale filmului «21 de rubini», un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Nu încetați niciodată să visați!”, a scris vedeta pe Facebook.

Loredana nu este la prima experiență de acest fel. Ea a mai jucat în trecut în producții de la Hollywood, precum „Windfall” („Miza finală„, în 2001) şi „Modigliani” (în 2004) – în care a interpretat rolul unei cântăreţe.

Bucuroasă că participă la acest proiect, artista a publicat o serie de imagini de la o cină servită alături de starul de la Hollywood și de echipa de producție. Rourke s-a simţit atât de bine în acea seară, încât s-a fotografiat cu stafful restaurantului care a gătit, pe gustul lui, tot ceea ce și-a dorit să mănânce. „Nu avea fiţe, pur şi simplu s-a simţit bine şi a făcut poze cu noi. Chiar ne-a felicitat pentru produsele pe care i le-am oferit”, au spus surse din restaurantul la care starul s-a simţit bine, potrivit ebihoreanul.ro.

Mikey Rourke, îndrăgostit de România

Actorului Mickey Rourke i-a plăcut foarte mult experiența trăită la filmările din România. Dovadă sunt și mesajele pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. „Mă bucur de timpul petrecut în România. Oamenii din această țară sunt grozavi. E plăcut să fii într-un loc unde toată lumea este fericită și amabilă. A fost o experiență extraordinară. Abia aștept să revin aici”, a scris Mickey Rourke pe contul său oficial de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

„Încă două zile de filmări în România. A fost o experiență plăcută. Oamenii din România au fost extraordinari”, a adăugat el în descrierea altei fotografii publicate pe contul său de Instagram, fotografie în care apare, de data aceasta, alături de unul dintre realizatorii filmului care l-a adus în România.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII