marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentLiviu Dragnea, influencer culinar! Val de glume pe seama emisiunii fostului politician:...

Liviu Dragnea, influencer culinar! Val de glume pe seama emisiunii fostului politician: „Gordon Ramsay după o lună în Vaslui”

Internetul a luat foc!

Liviu Dragnea și-a lansat canalul de YouTube „Bucătăria de acasă”, unde prezintă rețete tradiționale de mâncare.

Internauții nu au scăpat ocazia de a face glume pe seama fostului lider PSD. „Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria”, i-a transmis cineva în secțiunea comentariilor.

Dragnea a anunțat lansarea canalului său de YouTube într-un reels pe contul lui de Facebook, în care afirmă că „a venit vremea să începem să mâncăm sănătos”. El spune că tot ce va prezenta pe acest canal „va fi mâncare fără gluten” și „doar din ingrediente sănătoase și românești”.

Nu ne este dat să vedem adesea foști politicieni care să îmbrățișeze o carieră de influencer cu aspirații culinare ața că iată cele mai savuaroase comentarii care au făcut deliciul vizionării celei mai noi emisiuni culinare lansate pe YouTube.

  • Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!
  • Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit
  • Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită.
  • Gordon Ramsay după o lună în Vaslui
  • Vă propun slogan: „De la pușcărie, în bucătărie / Din pârnaie, la tigaie
  • Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?
  • Pasul 1: „Se fură fasolea
  • Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!
  • Ingredientele au fost furnizate de Sponsorul OFICIAL Primăria Alexandria, de asemenea casa, hainele, finisajele interioare au fost efectuate cu fonduri Europene SAPARD. Vă mulțumim pentru vizionare. Pentru a participa ca ajutor de bucătar în această emisiune, vă așteptăm la caseria TelDrum cu plicul cu 10.000e.

Râdem, glumim, dar emisiunea lui Liviu Dragnea este pe locul 11 în trending pe YouTube (la momentul publicării acestui articol), ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ne surprindă dacă politicianul va reveni cât de curând și cu episodul 2.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII