marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateLisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, în...

Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock’n’roll Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

Paramedicii au încercat să o resusciteze pe cântăreață și au transportat-o de urgență la spital înainte de a muri. Mama Lisei Marie, Priscilla Presley, a confirmat vestea decesului fiicei sale într-un comunicat, potrivit PEOPLE.

Ea a spus: „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”.

Actrița a continuat: „Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumesc pentru dragostea și rugăciunile voastre. În acest moment nu vor mai fi comentarii.”

Un ultim omagiu 

Starul pop Pink a spus că lumea „a pierdut o bijuterie” după vestea morții Lisei Marie.

Oh, mă doare inima. Lisa Marie, ai fost unică„, a spus ea într-o postare pe Instagram.

În timp ce John Travolta spune că „inima lui iese din piept”, în urma veștii despre moartea cântăreței americane.

Compozitoarea Diane Warren a spus: „Oh, nu. Aceasta este o veste atât de oribilă. Întreaga lume trimite dragoste și rugăciuni copiilor lui Priscilla și Lisa Marie chiar acum. Fie ca acesta să vă dea putere.”

O fană a scris: „Vești sfâșietoare. Am fost numit după Lisa, mama mea și-a iubit atât de mult tatăl. Odihnește-te în pace, Lisa, sper că te-ai reunit cu fiul tău Benjamin și cu tatăl tău”.

Tragedia Lisei 

Lisa Marie a intrat în „stop cardiac complet”, menajera ei a găsind-o leșinată în dormitorul locuinței sale.

Se spune că fostul soț al Lisei Marie, Danny Keough, i-a acordat primul ajutor la fața locului, apoi a fost dusă la o secție de terapie intensivă pentru continuarea tratamentului.

Priscilla Presley (stânga), Austin Butler (centru) și Lisa Marie Presey (dreapta) la Globurile de Aur care au avut loc marți seară, 10 ianuarie 2023.

Cu doar câteva zile în urmă, fusese prezentă la decernarea Globurilor de Aur pentru susținerea actorului Austin Butler, cel care l-a interpretat pe tatăi ei în filmul biografic, nominalizat la gala de premii.

Singura moștenitoare a lui Elvis Presley

Născută la 1 februarie 1968, Lisa Marie este singura moștenitoare a tatălui ei, legendarul cântăreț care a murit când Lisa avea doar 9 ani.

Într-un interviu, Lisa Marie a spus că tatăl ei a sărutat-o ​​și a culcat-o cu o noapte înainte de moartea lui, apoi s-a trezit și și-a dat seama că ceva nu era în regulă.

Lisa Marie a spus: „Orice a făcut tatăl meu pentru mine sau mi-a dat a fost făcut din dragoste”.

De asemenea, a fost o femeie de afaceri pricepută și a lansat mai multe albume, inclusiv To Whom It May Concern, Now What și Storm & Grace. Primul ei album a câștigat un disc de platină. Ea a vorbit, de asemenea, în sprijinul persoanelor care suferă de SIDA.

Lisa Marie a divorțat de patru ori și a avut patru copii: Riley Keough, Benjamin Keough, Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood.

Benjamin s-a sinucis în 2020, după ce s-a împușcat în timpul unei petreceri.

Mariaje cu probleme

Ea a fost căsătorită pentru prima dată cu Danny, un muzician, iar perechea a avut doi copii, dar au divorțat în 1994. La douăzeci de zile după ce divorțul ei a fost finalizat, cântăreața s-a căsătorit cu Michael Jackson în 1994.

S-au cunoscut în 1975, când Lisa Marie, în vârstă de șapte ani, a participat la câteva dintre concertele sale din Las Vegas, devenind mai târziu prieteni în 1992, în timp ce ea l-a ajutat să treacă prin momente dificile. Totuși, nu a fost menit să fie, iar cuplul s-a despărțit în 1996.

S-a căsătorit apoi cu actorul Nicholas Cage, căsătoria a durat doar 108 zile și s-a finalizat în 2002.

În cele din urmă, s-a căsătorit cu Michael Lockwood și a rămas cu el timp de un deceniu. Cei doi s-au despărțit și s-au trezit blocați într-o despărțire controversată, aflată în desfășurare la momentul morții ei.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII