vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăArtăLionel Messi, Kylian Mbappé și toată echipa Paris Saint-German lansează noua colecție...

Lionel Messi, Kylian Mbappé și toată echipa Paris Saint-German lansează noua colecție DIOR

Lionel Messi și Kylian Mbappé au fost pe buzele tuturor după ce au fost rivali în meciul final al Cupei Mondiale din Qatar 2022, unde Argentina a devenit campioană mondială pentru a treia oară în istorie. Acum, jucătorii s-au reunit într-o campanie pentru casa de modă franceză Christian Dior, alături de toți ceilalți fotbaliști de la Paris Saint-Germain, clubul de fotbal parizian din care fac parte.

Jucătorii din liga franceză au strălucit în cămăși albe și costume complet negre, emanând eleganță și glamour.

Campania oficială Dior pentru jucătorii PSG

Pentru sezonul 2022-2023, Dior va continua să croiască garderoba oficială pentru echipa de fotbal Paris Saint-Germain (PSG). Mai mult, directorul de creație Kim Jones a organizat și o colecție exclusivă pentru jucătorii PSG.

Colecția exclusivă Dior pentru Paris Saint-Germain este combinația perfectă între sport și modă, având un rafinament aparte. Gama se concentrează în mare măsură pe nuanțe negre și texturi clasice, dar elegante.

Pentru un aspect mai sofisticat, Jones a conceput elemente esențiale personalizate pentru fiecare jucător.

Casa de modă franceză a lansat fotografii cu noua colecție pe rețelele de socializare.

Leo Messi s-a îmbrăcat în alb pentru Dior. (Foto: Instagram/@dior).
Kylian Mbappé a purtat o cămașă albă și pantaloni bleumarin. (Foto: Instagram/@dior).
La fel ca Messi, Sergio Ramos a ales celebra cămașă albă brodată cu albine, emblema casei de modă Dior. (Foto: Instagram/@dior).

Alăturați-vă jucătorilor Paris Saint-Germain în timp ce se pregătesc pentru noua lor îmbrăcăminte formală special concepută de designerul Kim Jones, simbol al parteneriatului dintre Dior și echipa de fotbal”, a scris Dior pe Instagram.

Vezi campania Dior & Paris Saint-Germain mai jos:

Revenirea jucătorilor lui PSG pe teren

Pe 11 ianuarie, echipa PSG se va întoarce pe teren pentru a juca împotriva Angers SCO în Ligue 1. De asemenea, pe 14 februarie, echipa își va prezenta modelele proaspete Dior Men, înaintea meciului de prima manșă din Liga Campionilor împotriva lui Bayern Munchen.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII