vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateKourtney Kardashian s-a căsătorit parțial cu Travis Barker. Vedeta și muzicianul au...

Kourtney Kardashian s-a căsătorit parțial cu Travis Barker. Vedeta și muzicianul au spus DA în Las Vegas

Kourtney Kardashian s-a căsătorit cu logodnicul ei Travis Barker în Las Vegas. Cei doi au făcut întreaga ceremonie, dar vedeta a menționat că nu au legalizat încă uniunea. Evenimentul a avut loc chiar după decernarea Premiilor Grammy, unde muzicianul a fost printre nominalizați.

Clopote de nuntă bat în familia Kardashian. Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas pe 4 aprilie, dar nu până la capăt, aparent. Deși publicațiile de peste ocean aveau informații despre ceremonie, dar și despre legalizarea căsătoriei, sora lui Kim Kardashian a confirmat căsătoria simbolică, dar a menționat că nu au legalizat încă uniunea lor.

Kourtney Kardashian s-a căsătorit parțial cu Travis Barker

Evenimentul a avut loc a câteva ore după gala Premiilor Grammy, la care au Kourtney și Travis au participat împreună. Inițial, TMZ informat că cei doi s-au căsătorit la capela One Love, iar proprietarul a confirmat.

“Au venit duminică, la 1:45. L-am avut pe impersonatorul lui Elvis Presley. Au sunat înainte și au menționat că vine o vedetă. S-au asigurat că e deschis și i-am făcut să plătească online înainte să ajungă, ca să fiu sigur că nu e o farsă. S-a căsătorit, a dansat, a aruncat buchetul și a plecat”, a povestit proprietarul, potrivit US Weekly.

Barker a cerut-o în căsătorie pe Kourtney în octombrie 2021, pe o plajă, cu aranjamente florale imense în jurul lor. Totul a fost filmat pentru noul lor reality show de pe Hulu. Inelul de logodnă ar valora un milion de dolari.

Ce a declarat vedeta

Kourtney a vorbit despre ceremonie în cea mai recentă postare. După ce a publicat mai multe poze de la eveniment, vedeta a adăugat un mesaj în care lămurește lucrurile.

A fost odată pe un tărâm îndepărtat (Las Vegas) la 2 dimineața, după o noapte epică și puțină tequila, o regină și frumosul ei rege, care s-au aventurat în singura capelă deschisă cu un Elvis și s-au căsătorit (fără licență). Practica determină perfecțiune”, a scris Kourtney Kardashian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Sursă: Spynews.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII