marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsKlaus Iohannis, în smoking și cu papion, la Ziua Marinei

Klaus Iohannis, în smoking și cu papion, la Ziua Marinei

Președintele Iohannis le-a mulțumit marinarilor pentru „impresionante sacrificii pe care le faceți”, în discursul susținut în Portul Militar Constanța, unde au avut loc festivitățile de Ziua Marinei. Liderul statului a făcut și un nou apel la vaccinarea anti-COVID, „singura cale de a reveni cu totul la normalitate”.

Președintele Iohannis și premierul Florin Cîțu au participat, duminică, la ceremonia de Ziua Marinei. A fost primul eveniment la care cei doi au participat împreună, după ce a ieșit la iveală că premierul a fost reținut, în SUA, în urmă cu 21 de ani, pentru că a condus băut. Conform Antena 3, în timpul ceremoniei, premierul Florin Cîțu a vrut să urce pe navă în același timp cu șeful statului, dar nu i s-a dat voie, din rațiuni de protocol. La ceremonie a participat și președinta Senatului, Anca Dragu, în timp ce președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a fost absent.

La eveniment au mai fost prezenți David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, ministrul de Interne Lucian Bode, ministrul Apărării Nicolae Ciucă, șeful DSU Raed Arafat și IPS Teodosie, potrivit publicației locale Ziua de Constanța.

Sărbătorită din 1902, Ziua Marinei Române a ajuns duminică, 15 august, la ediția cu numărul 119. Pentru al doilea an consecutiv, ceremonia nu s-a desfășurat cu public, din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

Creatoarea de modă Dana Budeanu susține că ținutele afișate de către președintele Klaus Iohannis, inclusiv sacoul alb și papion, purtate la Ziua Marinei, ne-ar arăta faptul că președintele este îndrăgostit.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII