vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăCinemaKevin Costner divorţează după 18 ani de căsnicie

Kevin Costner divorţează după 18 ani de căsnicie

DIVORȚ LA HOLLYWOOD!

Kevin Costner şi soţia sa Christine Baumgartner se despart după 18 ani de căsnicie. Actorul din „Dances with Wolves” şi-a anunţat divorţul printr-o declaraţie din partea purtătorului său de cuvânt către presa americană, scrie news.ro.

Au ieşit la iveală elemente care nu depind de el şi rezultă că domnul Costner trebuie să ia parte la desfacerea căsătoriei sale”, se arată în mesaj. „Cerem ca intimitatea lui, cea a Christinei şi a copiilor lor să fie respectată în acest moment dificil pentru ei”.

Kevin Costner şi Christine Baumgartner, designer de genţi şi fost model, s-au căsătorit în Colorado în 2004, potrivit CNN. Cuplul are trei copii împreună: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) şi Grace (12 ani). Kevin Costner este tatăl a şapte copii născuţi din trei relaţii.

Potrivit Los Angeles Times, cererea de divorţ vine de la Christine Baumgartner (49 de ani). Presa americană citează TMZ, susţine că aceasta a cerut custodia comună a copiilor lor, pe care şi actorul în vârstă de 68 de ani o doreşte.

Unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood

LA Times amintește că acesta este al doilea divorţ pentru Kevin Costner după despărţirea sa de prima sa soţie, Cindy Silva, în 1994. Primul divorț al actorului a fost unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istoria Hollywoodului.

În urma divorțului de prima soție, acordul stabilit a fost de 80 de milioane de dolari plătiţi de către actor lui Cindy Silva, conform Forbes. Potrivit TMZ, Christine Baumgartner nu cere pensie alimentară pentru copii.

După ce a fost unul dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood între anii 1980 şi 1990, cu filme de cult precum „Bodyguard” sau „Robin Hood”, „Prince of Thieves”, Kevin Costner a devenit mai discret și scump la vedere. De câţiva ani, este vedeta serialului american „Yellowstone”, care i-a adus Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial dramă în ianuarie 2023.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII