vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăArtăJohnny Depp a purtat ie românească și chimir de piele la concertul...

Johnny Depp a purtat ie românească și chimir de piele la concertul din București

Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires au concertat la București, joi seară. Aflat pentru a doua oară în Capitală, actorul de 60 de ani a fost îmbrăcat de Ioniță și Viorica de la Clejani pentru eveniment.

Johnny Depp a purtat o ie românească și un chimir de piele, dăruite de Ioniță și Viorica de la Clejani, potrivit ProTV. Cei doi muzicieni au avut șansa de a se fotografia împreună cu starul american și să facă schimb de experiență în domeniul muzicii.

Marele actor Johnny Depp a purtat aseară pe scenă ia tradițională românească cu broderii de culoare neagră, aleasă și oferită de mine, și chimirul din piele ales de Ioniță. Gustul aromat al pălincii de gutui le-a plăcut Vampirilor de la Hollywood și o să iubească și mai tare România și muzica noastră”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Johnny Depp, sărbătorit pe scena din București

Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires au cântat pentru a doua oară la București, după evenimentul din iunie 2016. De data aceasta, concertul din capitala României s-a suprapus cu ziua de naștere a actorului, pe 9 iunie.

Mii de fani prezenți la Romexpo i-au cântat „La mulți ani”, în timp ce starul de la Hollywood se afla pe scenă. Acesta a reacționat imediat: „Wow, acesta este cel mai lung cântec la La mulți ani pe care l-am auzit”.

Johnny Depp se bucură de simpatia fanilor, în special după ce a câștigat procesul de defăimare intentat fostei soții, Amber Heard. Mai mult, La Festivalul de la Cannes, Johnny Depp a fost ovaționat vreme de 7 minute, la premiera filmului Jeanne du Barry.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII