vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateJohnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard!

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard!

Juriul a ajuns la un verdict în cazurile de defăimare civilă dintre Johnny Depp și Amber Heard. Juriul a decis în favoarea starului din ”Pirații din Caraibe”.

Juriul, după o deliberare de 14 ore, a constatat că Heard l-a defăimat pe fostul ei soț într-un articol din 2018 din Washington Post. Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive.

În afara sălii de judecată, este sărbătoare. Fanii actorului îi strigă numele în timp ce juriul citește decizia.

După şase săptămăni de audieri atât Johnny Depp, cât şi Amber Heard au spus în faţa juriului din sala de judecată acelaşi lucru: că îşi vor viaţa înapoi.

Heard și Depp s-au cunoscut în 2009 şi au fost căsătoriți în perioada 2015-2016. Actorul o acuză de fosta soţie că i-ar fi lăsat excremente pe patul conjugal, iar ea că ar fi fost violată cu o sticlă de lichior.

Johnny Depp a dat o în judecată pe Heard după ce l-a defăimat într-un articol în Washington Post, în care a spus că a fost abuzată fizic.

În respectivul articol, Heard îl acuza pe Depp de agresiune fizică, deşi numele acestuia nu apărea nicăieri. Avocaţii lui Depp susţin că prin aceste acuzaţii a fost afectată reputaţia clientului lor care de altfel a fost înlăturat din majoritatea proiectelor în derulare de la Hollywood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Sursă: Antena3.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII