vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsJoe Biden și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat la Casa Albă,...

Joe Biden și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat la Casa Albă, la alegerile din 2024

Președintele SUA, Joe Biden, și-a anunțat, marți, candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut într-un clip video, sub sloganul „Să ne terminăm treaba”.

Clipul video de trei minute începe cu un singur cuvânt: „Freedom” (Libertate). Biden spune că dreptul la avort, apărarea democrației, dreptul la vot și securitatea socială vor fi cele mai importante subiecte ale campaniei din 2024, potrivit Digi24.

Biden a mai spus că „fiecare generație de americani a înfruntat un moment în care au fost nevoiți să apere democrația, să lupte pentru libertățile individuale, pentru dreptul de a vota și pentru drepturile civile. Acum e rândul nostru”. Sloganul de campanie pentru 2024 ales de echipa sa este „Să ne terminăm treaba”.

Joe Biden este cel mai în vârstă preşedinte pe care l-au avut Statele Unite ale Americii. Dacă va câştiga realegerea, el va avea 86 de ani la sfârşitul celui de-al doilea mandat. Candidatura sa se axează pe lupta împotriva extremismului promovat de fostul peședinte Donald Trump și pe încercarea de a-l împiedica pe acesta să câștige un nou mandat.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII