luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaJimmy Kimmel l-a ironizat pe Will Smith în discursul de la ...

Jimmy Kimmel l-a ironizat pe Will Smith în discursul de la Premiile Oscar 2023

Jimmy Kimmel a prezentat gala Oscarurilor anul acesta. Prezentatorul TV a animat cea de-a 95-a ediție a Oscarurilor cu o trimitere subtilă la incidentul de anul trecut, când Will Smith l-a pălmuit în direct pe Chris Rock.

Jimmy Kimmel și-a propus să fie amuzant la Premiile Oscar 2023 și s-a ținut de cuvânt. Prezentatorul și-a început discursul de început cu o glumă care amintește de incidentul violent de la Oscar 2022, potrivit ProTV.

Cinci actori irlandezi sunt nominalizați în această seară, ceea ce înseamnă că șansele pentru o altă luptă pe scenă tocmai au crescut mult”, a spus Kimmel, spre deliciul invitaților.

N-au scăpat nici Tom Cruise și James Cameron

Tom Cruise și James Cameron nu au apărut. Cei doi tipi care au insistat să mergem la teatru… nu au venit la teatru”.

James Cameron nu este aici. Știi că o emisiune este prea lungă când nici măcar James Cameron nu poate rezista… Unii dintre critici spun că Jim Cameron nu este aici pentru că nu a primit o nominalizare pentru cel mai bun regizor. Adică, cum a putut Academia să nu-l nominalizeze pe cel care a regizat Avatar? Ce credeau ei că este, o femeie?”, a glumit Jimmy Kimmel.

Acesta a apărut pe scenă alături de un măgar, în semn de tribut pentru filmul nominalizat pentru Cel mai bun film – Banshees of Inisherin (Spiritele din Inisherin), ce purta o vestă pe care era inscripționat mesajul: sprijin emoțional.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII