luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaJack Nicholson, APARIȚIE de senzație după 18 luni de izolare

Jack Nicholson, APARIȚIE de senzație după 18 luni de izolare

După o pauză de 18 luni în care s-a izolat de lume, actorul Jack Nicholson a fost surprins pentru prima dată. El și-a făcut apariția preț de câteva minute pe balconul reședinței de lux pe care o deține în Mullholland Drive, din Beverly Hills.

Ajuns la vârsta de 85 de ani, Jack Nicholson este azi unul dintre burlacii celebri de la Hollywood. El a fost căsătorit o singură dată, timp de patru ani, dar asta cu mult înainte să devină actor. Actorul a trăit o faimoasă poveste de dragoste cu Angelica Houston, încheiată la sfârșitul anilor ’90.

Ultima dată, Jack Nicholson a fost zărit în public în octombrie 2021, când a mers împreună cu Ray, cel mai bun prieten al său, la un meci de baschet al echipei Los Angeles Lakers, potrivit Gândul.

Joi, 13 aprilie, Jack Nicholson a fost fotografiat pe când se bucura câteva minute de aerul proaspăt pe terasa reședinței sale, care dădea către Franklin Canyon Reservoir. Era îmbrăcat într-o cămașă portocalie și pantaloni largi. La un moment dat, vedeta cinematografiei americane s-a uitat cu atenție pe cer, la un elicopter care zbura pe deasupra.

Jack a spus clar că locuința lui este castelul lui. Dar oamenii își doresc ca el să iasă din casă și să apară pentru a le spune că este bine”, a declarat un prieten pentru publicația Radar Online. „Jack ține legătura cu anumite rude, dar în special cu Ray, protejatul său, de care este foarte mândru. Nu-l mai interesează socializarea”, a mai spus acesta.

Jack Nicholson ar suferi de demență

Numeroase controverse au circulat în legătură cu retragerea sa din actorie. Jack Nicholson a jucat într-un film ultima oară în 2010, în mai puțin cunoscutul „How Do You Know”. I-a avut colegi pe Owen Wilson și Reese Witherspoon.

De atunci, s-a speculat că actorul suferă de demență și nu își mai poate aminti replicile. Chiar respectiva sursă a povestit în ianuarie 2023, pentru Radar Online, că deși se prezintă într-o formă fizică bună, „mintea lui Jack s-a dus”.

L-am vizitat pe Jack Nicholson în urmă cu câteva luni. Am avut o conversație lungă cu el și el urmărește foarte atent emisiunea No Spin News și a avut tot felul de întrebări inteligente pentru mine. Sunt prieten cu el de zeci de ani. Are 85 de ani, bine? Dar este mai agil din punct de vedere intelectual decât președintele Statelor Unite”, a demontat zvonurile jurnalistul Bill O’Reilly, prezentator la Fox News.

Chiar dacă este unul dintre celebrii burlaci ai Hollywoodului, Jack Nicholson are șase copii, făcuți cu cinci femei diferite, potrivit Daily Mail.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII