luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateIrina-Margareta Nistor, invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai: „Nu-mi place...

Irina-Margareta Nistor, invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai: „Nu-mi place deloc vocea mea!”

Criticul de film Irina-Margareta Nistor, a făcut dezvăluiri inedite la emisiunea moderată de Denise Rifai, de la Kanal D. 

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irina-Margareta Nistor a vorbit deschis despre defectele ei, lăsând să iasă la iveală detalii pe care puțini le cunoșteau.

Cea mai cunoscută voce din România

Este cea mai cunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice, dar în spatele succesului răsunător se ascunde o femeie cu calități și defecte.

La întrebarea „Cât de afurisită poate fi Irina-Margareta Nistor”, aceasta a răspuns: „Pot să fiu foarte afurisită, îngrozitor de afurisită. E bine să nu ai de a face cu afurisenia asta, ca să zic așa. Da, pot fi foarte ironică, pot fi…dar în niște limite ale tactului. Lumea nu mai știe exact ce înseamnă să ai tact, adică întinzi coarda doar până la un punct, așa cât să nu fie o afurisenie din asta care să dea în rutate, e și asta un fel de a ține un echilibru, chiar și pentru afurisenie.

Dar mai poți să afurisești pe câte cineva, asta recunosc că nu. (n.r. Ce nu vă place la dvs.?) La mine…sunt foarte multe lucruri care nu-mi plac…că nu am răbdare, că n-am voință, că nu știu să fiu suficient de organizată, că nu știu să-mi fac bagajul, că, uneori, uit persoane care îmi sunt foarte dragi și după regret că nu am apucat să le sun la timp, sunt foarte multe lucruri. Am foarte multe defecte, crede-mă. Mulți zic că sunt foarte cheltuitoare, bine, asta nu o să-mi treacă niciodată, dar îmi face plăcere, totul e să am de unde”, a declarat celebrul critic de film la emisiunea de la KanalD.

Irina-Margareta Nistor a menționat că nu îi place vocea ei, dar recunoaște că este atuul care i-a adus notorietate de-a lungul carierei.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII