marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentIon Țiriac își răsfață fiica de sărbători! Ioana a primit un bolid...

Ion Țiriac își răsfață fiica de sărbători! Ioana a primit un bolid de sute de mii de euro

Ion Țiriac are o avere fabuloasă, așadar nu este de mirare că și cadourile de Crăciun pe care le oferă sunt unele dintre cele mai scumpe. Ioana Țirac, fiica omului de afaceri, a primit un cadou memorabil de la familia sa. Frumoasa studentă va petrece Sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, în România, iar darul pe care îl va primi de Crăciun este unul cu adevărat exorbitant.

Se pare că fiica lui Ion Țiriac nu va primi nimic sub pomul de Crăciun, căci darul este mult prea mare pentru a avea loc sub brad. Un bolid marca Mercedes, în valoare de nu mai puțin de 350.000 de euro.

Acesta este cadoul Ioanei Țiriac. Cel care a făcut public totul a fost chiar fratele ei, Ion Alexandru Țiriac. El a distribuit pe Instagram fotografii cu bolidul, iar ca descriere a adăugat „Crăciun fericit, dragă!”

 

Ioana locuiește în Statele Unite ale Americii

Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata” pe care îl are.

Ioana se implică și în anumite proiecte. Spre exemplu, în anul 2018, pe 15 martie, tânăra a fost prezentă la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desfășurat un eveniment caritabil, având ca scop strângerea fondurile necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.

Ion Țiriac și mama Ioanei s-au cunoscut în Germania

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII